top of page

Therese har under drygt ett års tid varit med i ett av Sveriges största ESF-projekt för kompetensutveckling inom området hälsa och hållbart arbetsliv. Kävlinge, Burlöv och Lomma kommun har arbetat med att öka förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv där deras medarbetare och chefer mår bra och utvecklas. Det är vad som stått i fokus i EU-projektet PEPP. Therese har i detta projekt tillsammans med Eva Hemström från vis kommunikation träffat 40 grupper och föreläst och arbetat med workshop i ämnet Kommunikation. 

Läs mer om projektet PEPP här

Den 4 oktober är det spridningskonferens för projektet med tillhörande mässa. Therese älskar när det är tävling i montern. Självklart bjuder Therese på tävling, där ni kan vinna en föreläsning. 

Tävling

Då Therese arbetat med Kommunikation i detta projekt har hon nu en tävling där du och ditt företag eller grupp kan vinna en timmes föreläsning om kommunikation. 

 

Lägg upp en bild med din MÅLGEST på sociala medier, tagga @Therese Wallter och hashtag #Framgångshjulet 

​Lägg upp bilden på LinkedIn, Instagram eller/och Facebook.

 

Vinnaren presenteras på hemsidan och socialamedier och vinner en timmes inspirerande föreläsning med ämnet kommunikation. Om företag eller kommun utan för Skåne koras som vinnare, tillkommer resekostnad. 

Tävlingen är igång till och med den 10 oktober. Sprid din MÅLGEST! Och lycka till! 

Bokar du talare eller moderatorer?

Kolla in Talarfestivalen

Tävling

Fota din MÅLGEST och vinn en föreläsning!

IMG_0209.jpg
BB1810SWE_edited.jpg
Talarfestival banner.jpg
bottom of page