top of page

Referenser och kunder

Stolt medlem i 

Vad du får med dig: 

Erik Degerstedt, Key Account Manager Metals & Mining and Pulp & Paper, Nordkalk Corporation

"Therese höll ett mycket bra föredrag om kommunikation och vikten av att förstå sin motpart och hur man kommunicerar sitt budskap bäst. Pratade också mycket om Johari fönster och hur viktigt detta är när flera olika organisationer och människor är inblandade och ska bygga ett fungerande team. Vi gjorde bra och snabba övningar, med möjlighet till feedback efteråt. Uppskattat av alla oss och vi fick en mycket bra start på vår team-buildingaktivitet. Kan varmt rekommendera Therese för att stärka er kommunikation, både internt och externt."

Uppdrag med enhetschefer, Ängelholms kommun

”Cheferna var väldigt nöjda efter workshopen med temat - Självledarskap, för ett framgångsrikt ledarskap. Den gav inspiration, energi och glädje. Gruppsamtalen var mycket uppskattade, vilka bidrog till reflektion och diskussion kring utmaningar med fokus på hur vi kan agera och lära av varandra. Workshopen var väl anpassad till vårt arbete, och Therese var mycket bra på att leda och skapa engagemang. Vi ser gärna att medarbetarna får en liknande utbildning.”

Frida Bladh, Enhetschef, BB-avdelningen

"Personalen på BB och förlossningen i Helsingborg vill tacka för en jättebra, inspirerande och lärorik föreläsning om arbetsglädje och teamets förmåga att samarbeta. Ett ämne som kan tyckas självklart men som är viktigt att bli påmind om!

Genom Thereses erfarenhet från handbollen kunde hon på ett lättsamt och engagerat sätt ge konkreta exempel och redskap hur man kan tänka kring sin egen roll i en grupp för att bidra till en god teamkänsla. Hennes föreläsning varvades med praktiska övningar och diskussioner som hos medarbetarna väckte nya tankar, perspektiv och diskussioner vilka kommer hamna i fokus för att få vårt framgångshjul att snurra dit vi önskar.

Så vill ni ha tips på framgångsfaktorer som skapar ett effektivt team kan vi varmt rekommendera Therese Wallter som föreläsare."

 

Jakob Hernell, Chef företagsförsäljning, Granngården 

"Therese har hjälpt vår avdelning med det viktiga självledarskapet. Vi har nu fått viktiga verktyg för att gå vidare med detta. Framgångshjulet kommer vara något vi arbetar vidare med framgent."

Elev, Kommunikation och presentationsteknik, Yrkeshögskolan Malmö

"Jag vill verkligen understryka att den här kursen har hjälpt mig jättemycket och att alla övningar var perfekt uttänkta. Tusen tack för att du har lärt mig att våga prata inför grupp och gett mig redskapen som gör hela skillnaden."

Anna Schibli, Program och utvecklingschef, Sofiero slott och slottsträdgård

”Vi anlitade Therese för en kick-off med fokus på verksamhetsmålen. Therese sätt att leda Sofieros kickoff var entusiasmerande och mycket väl anpassat för gruppen. Therese gjorde att vi tog ett bra steg i målarbetet och redskap att kunna arbeta vidare.”

Annika Norén, delprojektledare för PEPP och HR-strateg i Lomma kommun

”Therese har, tillsammans med sin underleverantör Eva Hemström, varit en mycket uppskattad leverantör av projekt PEPP:s kompetensutvecklingsaktivitet ”Kommunikation”. Therese har med sin erfarenhet av kommunikationens betydelse för framgångsrika resultat delat med sig av sina kunskaper till ett 40-tal av våra kommuners arbetsplatser. Föreläsningstillfällena har fått utmärkta resultat i våra utvärderingar och Therese har med sin lugna och förtroendeingivande framtoning uppskattats framför allt för sin förmåga att engagera och skapa delaktighet vilket gjort utbildningstillfällena till något mer än bara en föreläsning. Jag kan varmt rekommendera Therese." 

 

Peter Persson, ägare, SST NET

"SST NET är ett härligt gäng som förstår vikten i att stanna upp och "slipa yxan". Att få möjlighet att lyssna på de som inspirerar stärker både självkänsla och disciplin vilket jag tror att alla behöver löpande." 

 

Klient från Trygghetsrådet, Workshop Framgångshjulet

”Therese kan verkligen kombinera sina erfarenheter från sin idrottskarriär genom sitt positiva sätt och med energi, glädje och motivation dela sina lärdomar till andra. Tacksam!”

Martin Andersson, Caddie Sport & Business AB

”Vi anlitade Therese för att lyfta perspektiv och erfarenheter inom ledarskap och projektledning. Dagen bjöd på stor variation av övningar och moment vilket uppskattades av studenterna. Allt förpackat och levererat med en härlig energi och utstrålning. Vi är väldigt nöjda med Therese insats och kommer anlita henne igen framöver. Rekommenderas varmt!”

Ann Ekvall, Medborgarcenter i Lunds kommun

"Medborgarcenter i Lunds kommun bokade in Therese Wallter och Framgångshjulet för att jobba ihop oss som grupp och hur vi som individer kan ta eget ansvar över situationer.
Genom beskrivande situationer från handbollsvärlden kunde man lätt föra över det till sin egen roll. Det har blivit många klappar på axeln när var och en nått framgång och jobbat med sina ”störningar”.
Det har även gett oss tid till reflektioner och eftertanke, nya tankesätt, positiv energi, redskap för positivt tänkande och mycket skratt med kollegor."

Daniel Engdahl, tränare H43 Damlag och Damjuniorer

”Under två års tid har vi arbetat tillsammans med Therese för att ta kontroll och styra över vårt egna mindset. Genom delaktighet både teoretiskt och praktiskt under träningar och matcher, kunde vi tillsammans arbeta med den så viktiga mentala aspekten av vår sport. Ett långsiktigt arbete som till slut mynnade ut i ett SM-guld genom en ofantlig tro på sig själva, ett mindset att aldrig ge upp och att identifiera våra störningsmoment och ha verktygen för att kontrollera dessa. Ett arbete som varit tungan på vågen helt enkelt!”

Eva Hemström, vis kommunikation

”Therese får Framgångshjulet att snurra i sin föreläsning. Med tydliga exempel får hon mig att skapa bilder för att nå framgång i mina utmaningar. Efter vårt möte kände jag mer energi och lyckades prestera bättre än jag förväntat mig.”

Fastighetsförvaltningen Helsingborgs Stad

"Therese som föreläste för oss på vår kvällsaktivitet är duktig på att från sin korg med bollar (framgångshjulet) lyssna och plocka upp de bollar som vi ville fokusera på just nu. Therese engagemang och motiverande föreläsning framfördes på ett karismatiskt sätt med en inspirerande och sprudlande glädje. Våra fokusområden positivt tänkande och att fokusera på rätt uppgift blev tydliga för många.

Samtidigt fick vi en inblick i hur framgångshjulets olika delar hänger ihop. En uppskattad föreläsning som bjöd på många aha upplevelser!"

Jens Bondeson, Celeber Konsult AB

"Therese är en inspirerande föreläsare som på ett entusiasmerande sätt förmedlar sitt budskap. Hon delar mer sig av konkreta exempel från sin elitkarriär som sedan går att tillämpa även för oss inom affärsvärlden, i syfte att uppnå bättre resultat."

Jacob Andersberg, tränare och spelar H43 Herrlag

"Inspirerande och rolig föreläsning, ger både kollektiv och individer olika infallsvinklar på det mentala spelet och hur man kan få ut maximala performance av att tänka och utvärdera sitt mindset."

Talarföreningen.png
IMG_6647.JPG

Kundexempel

Plantagen.png
accd67b572d09621_org[1].png
transwaggon.jpg
1860x1050-Volvo-iron-teaser3.jpg
Ahlsell.png
hw6iqbl0caen4crexot2[1].jpg
1504511428139_M3lzYtyi_large[1].jpg
GPA_Logo_RGB_Raster.png
ISS.gif
logo_kavlinge_kommun_vapen[1].png
Engelholm.png
Logga[1].png
Burlov_logga[1].png
Caddie-logo-320x114.jpg
ovhelsingborg.jpg
Lödde-vikings-HK.jpg
bottom of page