top of page

Hur får ni ert Framgångshjul i rullning?

Therese vill göra er medvetna i vad ni kan utveckla, påverka och förändra för att få ert framgångshjul i rullning. Hur kan ni medvetet leda er till framgång? Skapa relationer, prestera ihop och nå resultat. 

 

Vill er organisation få redskap och hjälp med att hitta era framgångsnycklar? Hur ni skapar driv, självförtroende, rätt fokus, positiv energi, beredskap, hantering av tuffa situationer och effektivitet? Boka Therese!

 

Framgångshjulet, The Wheel of Excellence, kommer från en kanadensisk man vid namn Terry Orlick. Under drygt 35 års tid arbetade han med denna modell för att utveckla stora idrottsmän, ledare och organisationer. Navet i Framgångshjulet är drivkraft och tro, ekrarna runt är fullt fokus, positiva bilder, mental beredskap, störningskontroll, utvärdering och ständig process. Therese har tagit med sig detta förhållnings- och tankesätt i sitt idrottsutövande och även i sin vardag, sin civila karriär och i sitt sätt att se möjligheter.

Sättet att arbeta utifrån Framgångshjulet går att implementera i flera led inom en organisation. Medveten framgång kan handla om:

Individen som påverkar gruppen

- Självledarskap - att medvetet leda sig själv

- Konsten att kommunicera med större medvetenhet 

- Ledarskap för medveten framgång 

Gruppen 

- Framgångsfaktorer som skapar ett effektivt team

- Konsten att arbeta med medvetna mål. Vad, Hur, När. 

- Verktyg för FLOW 

- Medveten arbetsglädje

- Öppna upp Arenan med feedback och kommunicera mera bättre

- Hur hanterar vi konflikter och lyfter samarbetet?

- Medvetet projektarbete 

 

Lag och föreningar 

- Medveten mental hälsa 

 

Läs mer om de olika tjänsterna här. 
 

Vad är skillnaden som gör skillnaden? Varje dag. 

 

Läs mer om upplägg kring föreläsningar, workshops och processarbete HÄR! 


Som professionell handbollsspelare har Therese arbetat med Framgångshjulets komponenter för att nå framgång och utvecklas. Hennes föreläsningar, workshops och processarbete är informativa, engagerade och inspirerande . Hon utbildar och ger konkreta verktyg där hon anpassar innehållet utifrån vad som är relevant för dig, din organisation eller ditt lag.

 

"Vi kan påverka vårt tankesätt om vi blir medvetna om hur vi tänker. Genom medvetenheten kan vi utveckla ett positivt mindset och på så sätt nå framgång."

bottom of page